Новини

Кредитен калкулатор calculator
logo-bank

равна месечна вноска

1909.90
Специално предложение

  Имате уникалната възможност да закупите  ново жилище  на ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЦЕНА в жилищен комплекс „Академика“,  с  АКТ 16 ! Специално за клиентите на "Академика инвест" - договорени отстъпки при  цялостното завършване и обзавеждане на Вашия нов дом в "Академика":
- Djia - гранитогрес и цялостно обзавеждане на баня и тоалет,Варна, ЗПЗ, бул. Проф. Ат. Москов 31,  https://djia.bg/ 
- LeniStyle -цялостно мебелно обзавеждане за всеки вкус на атрактивни цени, Варна, бул. Януш Хунияди 65,  https://mebelilenistyle.com/ 
- TCV- цифрова и интерактивна телевизия и интернет, Варна, ул.”Иван Драсов” 8,  https://tcv.bg/
- BERG - ламинати, паркети и камини , Варна , ул. "Отец Паисий" 44, https://www.bergbg.com/
- доверени фирми за довършителни работи

Моля, изберете Вашия НОВ ДОМ в секция "Апартаменти" и запазете час за среща и оглед на  телефон 0700 199 29 и 0887774019.

block
Тройна защита с тройния стъклопакет на Saint Gobain в комплекс "Академика"

Стъклопакетът е над 80 % от площта на вашата дограма. Точно за това в комплекс "Академика" не е допуснат и най-малкият компромис при неговия избор. Той е нещо далеч повече от три листа стъкло, които са съединени с помощта на дистанционер и заливка от специални компоненти. Бъдете сигурни, че инвестицията на "Академика инвест" в тройния  съклопакет на всички прозорци във Вашия нов дом, ще се възвърнат многократно за изключително кратък перод.
Ние ви предлагаме един от най-оптималните и добри варианти, както от естетична, така и от практична гледна точка. Важно е не само как ще изглеждат вашите прозорци, но и как ще изпълняват основната си функция – да ви изолират от външната среда.
 
      Какво представлява стъклопакета на Saint Gobian, който използваме във Вашия нов дом в комплекс "Академика"? Три листа стъкло, разделени един от друг от две въздушни камери, обединени в общ херметичен модул. Ние подхождаме с неодходимото внимане и професионализъм при изпълнението и монтажа му в нашия Ваш комплекс "Академика"!
"Академика инвест" предвижда изпълнението на всички прозорци с троен стъклопакет с оптимална  дебелина на стъклата .

Троен стъклопакет Високоенергийно("4-ри сезона") /6мм/ + Бяло /4мм/ + Нискоемисийно (К-стъкло) с триплекс/6мм/  +  2 камери с аргон /14мм/ = 44 мм


 

Защо избрахме Planitherm 4S Evolution  на Saint Gobain? To е модифицирано стъкло с меко покритие и два супер тънки сребърни пласта, осигуряващи уникалните му качества: максимална светлопропускливост, изолация при студ и отразяване на слънчевата топлина. Характерно за Planitherm 4S Evolution  е, че отразява до 70% от топлоенергията на инфрачервените  лъчи. Така през зимата в стаята е топло, а през лятото прохладно. С този нов модел стъкло комплекс "Академика" наистина Ви осигурява домашен уют и комфорт през всичките четири сезона във всяка стая на Вашия дом.


 

Planiclear e флоатното стъкло, което разполагаме в средата на стъклопакета. Изработва се чрез специална технология, в която разтопената стъклена маса се поставя във вани с разтопено олово, което постепенно се охлажда. Прозрачното (флоат) стъкло има изключителна гладкост и е без никакви оптични дефекти, което Ви позволява максимално да се насладите на прекрасната панорама, която осигурява комплекс "Академика". 

Planitherm XN представлява висококачествено прозрачно флоат стъкло, на което от едната страна е със специално покритие от йонизиран слой - метален оксид (титаниево покритие). Състои се от сребърен слой (нанесен по метода на пиролизата) в 'сандвич' от 2 слоя калаен оксид за по-добра адхезия към стъклото. Позволява на топлината да прониква в помещението, но не позволява тя да излиза. Нискоемисийните стъкла подобряват топлоизолацията, като задържат топлината в помещенията и намаляват загубата на топлина през прозореца с над 60%. Не се препоръчва нискоемисийно стъкло при единично стъкло. Поставянето на К-стъкло намалява до минимум риска от получаване на конденз, защото коефициентът на топлоизолация се доближава до този на ПВЦ профила.
  • Ламинирано стъкло (Триплекс) 

"Френските" прозорци в  комплекс "Академика" Ви позволяват да се насладите на прекрасния простор и чувството за свобода, но ние сме помислили и за Вашата  сигурност, използвайки допълнителна защита - триплекс с височина 1,10 м. на всеки един прозорец, който играе роля на невидим парапет. Избрахме за Вас ламинирано стъкло, защото неговите функции гарантират напълно предпазване от злополука при малки деца.Триплексите представляват 2 стъкла слепени със смола. Пример за такова стъкло  е предното стъкло на автомобила. Основното предимство на триплекса е, че междинният слой задържа двата пласта стъкло, свързани дори след счупването им, и високата му якост предотвратява начупването на стъклото на големи остри парчета, което е гаранция за устойчивост против влизане с взлом.Другите немаловажни причини ,поради които комлекс "Академика" залага ламинирано стъкло е, че то многократно подобрява звукоизолационните свойства на стъклопакета, като в същото време спира 99% от ултравиолетовите лъчи.

 

  • Аргон


 

За да подобрим максимално стъклопакетите  на Saint Gobian, ние от комплекс "Академика" залагаме на изключително  високите нива на топлоизолационните свойства на инертния газ аргон, използвайки го в камерите на стъклопакета на прозорците в комплекса. Поставен в стъклопакета, той значително подобрява общия коефициент на топлопреминаване. Това пряко се отразява на месечните разходи за енергопотребление.

Съчетанието на 7-камерна дограма KBE 88, обков ROTO и енергоспестяващ троен стъклопакет Saint Gobian прави прозорците на комплекс "Академика" уникални във всяко едно отношение.